Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.02.2013 13:12:31 - MichalDiviš

Odpověď na dotaz

Jste se všichni zbláznili? Stanjura chce zrušit studentské jízdné ( a následně zavede školné), v době kdy není práce a vy zase přicházíte s reformou ZŠ, která akorát způsobí chaoz a dle mého názoru situaci stejně neřeší. To jste váš návrh myslel opravdu vážně? na základě čeho jste se pro něj rozhodl? A Finsko pro mne není nejvhodnější příklad. A ještě k zrušení studentského jízdného, vztahuje se zrušení jen na vlaky nebo i MHD?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.03.2013 18:29:30 - Marcel Chládek
Podle vyjádření pana Stanjury jsem pochopil, že by se rušení slev týkalo jak vlaků, tak MHD. Píšete, že Finsko pro Vás není nejvhodnější příklad - nicméně tam je doprava do školy zajištěna zdarma. Co se pak týče mých návrhů, jsou to témata do diskuse. Mnohdy se navíc nejedná o žádné novinky - slovní hodnocení nebo začátek školy od devíti hodin (což doporučuji především pro první stupeň základní školy tam, kde jsou na to vytvořeny podmínky) již řada škol úspěšně aplikuje. Myslím si, že bychom se měli inspirovat v zahraničí, využívat funkčních modelů vzdělávání z jiných zemí. 
Jinak se nikam nepohneme. Více informací o programu ČSSD pro oblast vzdělávání naleznete na webu ČSSD zde:http://www.cssd.cz/program/program-podle-vas/politika-vzdelavani/