Ing. Arch. Daniela Filipiová

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.03.2013 10:04:12 - Betinka

Volební preference ODS mě pochopitelně jako dlouholetého člena netěší

Ve čtvrtek 28. února Výkonná rada ODS nečekaně zrušila tři oblastní organizace strany. Sice to nespadá pod váš volební obvod, ale přesto jde o Prahu, kde také působíte a navíc pod stejnou stranou. Jak celou situaci vnímáte? Na mě to působí, že se snaží odvést problémy od těch hlavních problémů. Nebo Vám přijde poslední volební průzkum, kde ODS získala 10% v pořádku?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.04.2013 16:16:50 - Ing. Arch. Daniela Filipiová

Rozhodně to v pořádku není. V době, kdy jsem do ODS vstupovala (v roce1997) měla ODS v průzkumech 8,5%. Život, a to nejen politické strany je sinusoida. Jednou jste nahoře, jednou dole. Věřím, že bude líp.

Primcipy, na kterých ODS vznikla a jsou vyjádřeny ve stanovách a v Poděbradských artikulích stojí za to hájit a prosazovat. Bohužel se při koaličním vládnutí musí ustoupit ke kompromisům. A ty pochopitelně "odnese" nejsilnější vládní strana. Samozřejmě jsem si vědoma i toho, že se na průzkumu odrazilo i podivné chování a kšeftaření některých "taky členů" ODS, kteří nevstoupili do strany z přesvědčení, ale z prospěchu, v době, kdy byla ODS na vrcholu.