Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.05.2013 21:26:15 - Řehoř

Rozhodně neslibuje, co nemůžeme splnit

prosím nemáte strach se opět ucházet o vedení státu??Myslím tím to,že jste se jako strana podíleli na tzv privatizacích což je všeobecně známo jako rozkradení státu,potom, slibovali jste před volbami vše možné a také nikdy nesplnili.Tak jak je to??Jenom čteme co vše si už musíme zaplatit,abychom vůbec přežilili.Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2013 15:21:13 - Ing. Zdeněk Škromach
Dobrý den, ČSSD si dobře uvědomuje situaci ve společnosti a rozhodně neslibuje, co nemůžeme splnit. K Vaší narážce na privatizaci, trochu nerozumím spojitosti sociální demokracie s privatizací, která je dílem politických představitelů ČR první poloviny 90. let, kdy ČSSD sice již byla parlamentní stranou, ale do rozhodovací síly měla dost daleko. První vláda ČSSD Miloše Zemana se ujala moci až v roce 1998, kdy již musela čelit následkům privatizačních vln a nikoli, že by byla jejich iniciátorem.

Pakliže nám voliči ve volbách 2014 dají dostatečnou podporu a my se budeme moci ujmout vládní zodpovědnosti, nebudeme v lehké situaci a náprava škod způsobených vládou ODS a TOP 09 nebude otázkou několika měsíců. Přesto strach nemáme, je naší povinností zastupovat naše voliče a usilovat o zlepšení ekonomické i společenské situace v ČR.


Víte, o tom všem placení je to propaganda pravice a spřízněných médií. Ve skutečnosti se odvádí stále více financí do státní kasy, ale již se odtamtud nevrací zpět společnosti, jen privilegovaným a dochází k obrovským daňovým únikům a rozkrádání, tomu musí příští vláda udělat přítrž!


Hezký den, Zdeněk Škromach