Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.05.2013 8:11:50 - Renata

Chceme dosáhnout dlouhodobě udržitelné prosperity a jistot pro občany ČR

Vážený pane senátore

Nové generace opravdu vnímají druhou světovou válku, rok 1968 a celý předešlý režim jako historii, ale to asi kradla a nadržovala si ta jedna strana, dnes jich krade tolik, že bych se nedopočítala. Plánovala školství tak, aby absolventy posílala pracovat tam, kde se uplatnili, opominu výčet ostatních priorit (nikdy jsem v KSČ nebyla já ani nikdo z rodiny). Chloubou měst jsou ZOO, u nás každé zvířátko hledá sponzora - na dětskou operaci vybírají peníze - senioři chudnou za celoživotní práci a pracující stojí frontu na místo, kam přednostně umístí někoho s pracovním povolením, to není nikde na světě, mnoho z nich je na hranici chudoby, kam je poslala vláda rozpočtové odpovědnosti, jsem jedna z těch deseti milionů, ale této vládě i několika předešlým patří pouze a jedině slovo - fuj, jaká nehospodárnost a fuj za jednání s lidem této republiky.
Renata Hašková
Praha
ID

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.07.2013 14:22:51 - Ing. Zdeněk Škromach
  Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Vážená paní Hašková,

ano to, co jste vykreslila, zdá se, že o to pravice v ČR usiluje. Snaží se docílit co největšího rozevření sociálních nůžek, redistribucí prostředků od střední a chudé vrstvy směrem k nejbohatším a žehlit to charitou. ČSSD je zásadně proti tomuto vývoji a usiluje o udržitelný společenský vývoj. Státní garancí podpory rozvoje střední vrstvy a ochranou slabších v systému chceme dosáhnout dlouhodobě udržitelné prosperity a jistot pro občany ČR. Hezký den, Zdeněk Škromach