Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.05.2013 17:39:17 - Řehoř

Lisabonská smlouva

děkuji za odpovědi,ale mám ještě dotaz ohledně Lisabonské smlouvy.Když p.Klaus podepisoval onu smlouvu,tak podpis podmínil tí,že nám bude dána vyjímka.Teď se ptám je tedy tato smlouva platná či ne??Za druhé když pan Stadler nás takto nehezky napadl ,jak se k tomuto veřejnému obvinění postaví náš stát.Je vidět,že jsme v tom Bruselu málo slyšet,že si toto musíme nechat líbit.Jinak co se týče globalizace myslím,že to není jen tím,ale nějak ta EU nefunguje jak jste si to všichni představovali,ale přál bych všem kteří v tento projekt vkládají naději na něco lepšího,že se nepletou a že byla možnost využít jiné cesty.No uvidíme co ukáže čas.Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.06.2013 9:59:56 - Milan Štěch

Vážený pane,

všechny parlamenty včetně nás musely ratifikovat Lisabonskou smlouvu. Pokud byměla začít platit výjimka, kterou zmiňujete, musely by ji opět ratifikovat všechny parlamenty členských zemí EU, tedy i česká Poslanecká sněmovna a Senát. A my už jsme řekli, že tuto výjimku ratifikovat nebudeme, protože by způsobila neorvnoprávnost mezi občany EU. 

S pozdravem,

Milan Štěch