Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.05.2013 11:41:30 - ma.pavlicek

K incidentu v Duchcově

Dobrý den pane prezidente. Asi je v podstatě jedno jestli je člověk černej, růžovej, fialovej nebo bílej. Takovéhle chování do civilizované společnosti nepatří. Co všechno se bude muset ještě přihodit aby to tu začal stát s prosazováním práva myslet vážně? Mělo by se upravit právo, aby je šlo za tohle ihned pochytat napařit jim minimálně podmínku do týdne v prvoinstančním řízení a pořádnou pokutu. A kdo z nich by neměl na to jí zaplatit tak tu pokutu přepočítat na násobky minimální mzdy a uvedený počet měsíců tvrdě odpracovat. A do termínu zaplacení, každé pondělí odpoledne výprask rákoskou veřejně na náměstí. A celou podmínku nařízené domácí vězení. Prostě to chce konec politiky dvojího metru. Jenže dokud lidi nevyjdou do ulic tak to v Praze nikoho nezajímá. Slušní lidé zde platí státu daně a ty nemají jít jen na sociální dávky, ale taky hlavně na jejich ochranu. Jestli tohle stát neumí zabezpečit tak si žádné daně nezaslouží. Hlavně, že utrácíme za naše jednotky někde v Afgánistánu. Ty peníze bych raději viděl vynaložené za další policisty, co tu budou hlídat bezpečnost v ulicích. Je jedno za jakou stranu člověk kandiduje toto jsou priority, které se mají řešit napříč politickým spektrem. Jak dlouho na to budeme jako občané čekat? Musí lidé opět vyjít do ulic, aby nás politici začali brát vážně? Uvědomují si politici, že neřešením bezpečnosti občanů posilují extrémistická hnutí a nálady ve společnosti? Děkuji za Vaši odpověď. Martin Pavlíček

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.06.2013 15:34:49 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, osobně odsuzuji veškeré činy, které ohrožují bezpečnost obyvatel. Danou věc jsem diskutoval  s několika ministry a předpokládám, že situace se zlepší. Bohužel se tyto akce dějí většinou v oblastech s vysokou mírou nezaměstnanosti. Bohužel bez státních investic není moc možností řešení.