Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.06.2013 14:49:25 - JoeJoe

Jmenování Rusnokovy vlády

Pane Prezidente, jmenem lidu Vas vyzyvam, abyste rozpustili celou poslaneckou snemovnu a vsechny zkorumpovane strany. A nechali lid zvolit novou vladu bez politicke minulosti v referendu !!! Uz se nechceme nechat okradat od Politicke Luzy !!! Tato vlada od r.1989 zdecimovala celou zemi po vsech strankach !!! Chceme vycistit justicni Mafii !!! Zmenit ustavu, ktera bude ochranovat lid !!! Zlodeje typu Gross, Langer, Topolanek, Dalik... a dalsi postavit pred nezavisly nezkorumpovany soud k radnemu procesu !!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.07.2013 10:26:47 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, v tuto chvíli jsem pověřil Jiřího Rusnoka, aby sestavil vládu odborníků, která dovede tuto zemi k volbám. Jak jsem i uvedl na tiskové konferenci dne 25.června: Jediná cesta, jak vyvolat v České republice předčasné volby, je právě jmenování vlády odborníků. Ale osobně si myslím, že situaci, kterou popisujete ve svém příspěvku by nejlépe vyřešilo přijetí zákona o prokázání původu příjmů a majetku a zabavení nelegálně získaného majetku. Strana Práv Občanů ZEMANOVCI, kde jsem čestným předsedou, dokonce pořádá petiční akci na podporu přijetí tohoto zákona. Tento zákon by vyřešil tuto situaci. Každý, kdo má jakýkoliv majetek, musí být schopen dokázat legální získání tohoto majetku.