Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2013 8:55:57 - trinom22

Volba politiků je na vůli občanů

Dobrý den pane prezidente, ještě jednou Vám chci poblahopřát k vítězství ve volbách. Jsem velice rád, že jste se stal prezidentem vy a ne ten usínající šišlal. Chtěl bych se zeptat, zda si myslíte, že by měl Schwarzenberg ukončit svoje působení v politice, protože takový člověk, jako je on, tady nemá co dělat. Dále jsem rád, že jste založil fond na oddlužení státu, sám jsem tam poslal malou částku, já bohužel moc peněz nemám, částka je to směšná, ale aspoň něco. Tak ještě jednou blahopřeji a přeji hodně štěstí ve svém Prezidentském období. Jirka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.07.2013 9:04:07 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, co se týče působení pana Schwarzenberga v politice, je to na vůli občanů, jak rozhodnou ve volbách. Na druhé straně samozřejmě také na rozhodnutí pana Schwarzenberga, zda-li v příštích volbách vůbec kandidovat bude. A velice Vám děkuji za příspěvek. Víte co se říká, korunka ke korunce... Vážím si každé koruny, která bude připsána na účet tohoto fondu.