Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.06.2013 16:18:09 - Řehoř

LIDEM v Nečasově vládě

jsem člověk ze staré školy a proto úcta,respekt adalší co nelze za peníze koupit nám bylo doma vštěpováno od dětství.Dnes řeknete je jiná doba,ale to neznamená,že se ztratí to co z nás dělá vyspělou společnost.Proto se ptám,když už chceme být v demokratickém státě,jak je možné,že důležité zákony byly schváleny vládou,která už při sestavení vlády se stranou tzv LIDEM,ketrá nedostala mandát od voličů toto může projít??Já jsem obyčejný člověk,kterého toto zaráží a navíc je to velký podvod na voličích.Jak potom můžeme tady vůbec žít,když ti co by v prvé řadě měli zákony a ústavu dodržovat toto nedělají??Děkuji a přeji hezký den

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.07.2013 16:15:47 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, pokud jde o zákony, ty vláda pouze navrhuje a musí je schválit Poslanecká sněmovna a Senát. Tyto instituce jsou složeny ze členů, které jsme si my všichni zvolili ve svobodných volbách. Co se týče strany LIDEM, mnohokrát jsem se veřejně vyjádřil, že v Parlamentu nemá být strana, která neprošla ohněm voleb.