Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2013 19:02:37 - Izzy

EXEKUTORSKO-LICHVÁŘSKÁ MAFIE

Pane prezidente , všichni celá naše obrovská rodina Vás šla volit... ale , co nás strašně trápí jak tady "fungují" exekutorské soukromé úřady a jakým způsobem zde vykonávají ex. činnost ... Věřte že největší špatnost v tomto státě je zákon exekuční ! Příklad ze starých dluhů 150, 2400 a 600 kč u jedné společn....je k dnešnímu dni dluh 145 tisíc korun českých !!! Porušování základních lidských práv člověka , kdy na základě domněnky můžou vstoupit všude kde se jim to hodí - opravdu doslova !! A to jak se chovají někteří u tzv. mobiliárních exekucí a zvláště nejhorší teroristé jsou od pana judr. stb Vrány Přerov ... ti páchají doslova fyzickou a psychickou likvidaci našich lidí , jejich vystupování , jednání , vyhrožování ..je něco hrozného a pro Vás naprosto nepředstavitelného ... Kdo toto nezažil neuvěří ... A to se šíří internetem že vás přímo exekutoři podpořili u preziden. voleb ..což by byl opravdu od vás obrovský podvod .... Jestli i to je pravda tak to bude moc, moc, smutné ..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.08.2013 11:58:55 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, jeden z mých sponzorů byl exekutor. Jeden z několika set sponzorů. A kdyby další z mých sponzorů byl pekař, ptala byste se, proč se nechávám podporovat pekaři? Co se týče lichvy a exekutorů, jednoznačně jsem proti jakékoliv lichvě a vší silou budu podporovat veškeré zákony proti ní. Pokud jde o omezení moci exekutorů, jedná se především o snížení exekučního poplatku tak, aby exekutor nepřiměřeně nevydělával na neštěstí druhých.