Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.06.2013 15:20:21 - Hoop

Jmenování úřednické vlády

Dobrý den pane ing. Přijde Vám normální v demokratické společnosti to co předvádíte v současnosti s jmenováním ÚŘEDNICKÉ vlády? Proč mám dojem, že zde zavádíte manýry zemí na východ od nás? Proč nerespektujete zaběhlé demokratické principy? To si opravdu necháte radit lidmi kolem komunistických struktur typu Čuba, Šlouf? Jenom dovětek ke korupční aféře. Nevznikl náhodou obrovský prostor ke korupci podepsáním Opoziční smlouvy? Zcela jistě ano a proto Vás považuji za jednoho z nějvětších podílníků na korupci v této zemi. Mějte se hezky a dále radši vesele objímejte stromy na Vysočině.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.07.2013 13:54:41 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, jsem přesvědčen, že politicky neutrální vláda odborníků, bude skutečnou garancí proti tomu, aby se začaté vyšetřování různých politických a hospodářských skandálů dotáhlo až do konce, a aby zde neexistoval politický tlak až odkudkoli, aby se toto vyšetřování zastavilo nebo omezilo. Ale na druhou stranu beru, že co člověk, to názor a ne každý s mým názorem souhlasí.