Otto Chaloupka

  • Republika
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.07.2013 14:03:08 - Enjoystick

Odpověď na dotaz

Dobrý den pane poslanče,

sdílím Váš názor co se týká otázky nepřizpůsobivých. Ale mám jednu zásadní otázku. Když všichni vědí, jaký je to problém o kterém hovoří média, samotní poslanci i senátoři, jak je možné, že se s tím něco nedělá? Stát plýtvá penězi na sociální dávky, bere platy policistům, kteří ani nemají chuť v malém počtu bránit práva slušných lidí, extremismus je u nás vidět čím dál tím víc a vše spěje k tomu, že lidé začínají brát spravedlnost do svých rukou. Chápu že není snadné prosadit zákony o sociálních dávkách apod. Ale proč je to podle Vás tak složité, když všichni, včetně poslanců a senátorů vidí, jak se to u nás řítí do ......?

Předem děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.07.2013 14:54:16 - Otto Chaloupka
 Na otázku "proč to nikdo neřeší" je velmi jednoduchá odpověď: Je to téma, se kterým nikdo nechce spojovat své jméno, aby nebyl obviněn z rasismu. Občas se objeví politik, který je trochu odvážnější a dovolí si  napsat nějaký blog nebo článek, ale já pracuji na změnách těch zákonů, které z našeho sociálního systému dělají zlatý důl pro dlouhodobě nepracující.