Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.07.2013 14:44:24 - Řehoř

Vážený pane inženýre,

s podivem čtu vyjádření ČSSD,že lidé co přijmou nabídku od pana Rusnoka by měli opustit stranu.Nemáte pocit,že jednak je to nějaké divné,když někdo chce pomoci zvrátit současné problémy a přijme něco co není zrovna lehké,tak ho házet přes palubu??Víte je vidět,že vaší straně nejde o lidi,ale moc,kterou už se vidíte v křeslech.Ovšem pan Sobotka je velmi slabý premiér a dopadne možná hůř jak Nečas.Vždyť mimo politiku nedělal v životě nic jiného,jak potom takový člověk může řídit zemi,když o bolestech těch obyčejných lidí nemá vůbec žádné vědomosti a to,že má VŠ,není bez zkušeností a praxe nic,Sám jste kdysi psal,jak jste makal i rukama a tím by jste jako politici měli projít všichni,ať víte jak chutná tvrdě vydělaný chléb.Ale po tomto vašem prohlášení jste získali dalšího,kdo vás volit nebude,neděláte pro lidi,ale pro sebe.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.07.2013 9:26:55 - Ing. Zdeněk Škromach
  1024x768 Vážený pane Řehoři, ČSSD na začátku vzniklé vládní krize deklarovala, že adekvátním demokratickým řešením situace jsou jednoznačně nové volby, ze kterých jedině může vzejít plně legitimní a akceschopná vláda. Na vládě Jiřího Rusnoka se oficiálně nepodílíme. Vzhledem k tomu, že pan premiér jmenoval do své vlády i členy ČSSD, což je sice v souvislosti se sociálně demokratickým cítěním prezidenta a pana Rusnoka pochopitelné, se však ČSSD dostává do určité schizofrenní situace a právě proto se domnívám, že bylo nejvhodnějším řešením, že členové Rusnokovy vlády pozastavili svého členství ve straně. Jak jsem již uvedl v dotazu předešlém, v hlasování o důvěře vlády však musíme vnímat především zájmy a názory levicových voličů. Nejde o jednotlivá jména, jde především o program. ČSSD při svém rozhodování musí mít jistotu, že bude naplňovány vládou sociálně demokratické programové priority. Jakmile naše strana dá vládě důvěru, stává se za tuto vládu spoluodpovědná, což není lehká situace v okamžiku, kdy není zároveň strana tvůrce této vlády. Hezký den, Zdeněk Škromach Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4