Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.07.2013 16:07:33 - Josef43

Vážený pane inženýre

Vždy jsem se domníval, že ČSSD obhajuje zájmy ne zrovna bohaté části obyvatel. A ti vás volili. Jak ale máme podporovat něco, čemu nerozumíme. Vaše současné mediální vystupování v rámci jmenování Rusnokovy vlády je pro mne absolutně nepochopitelné. Chápu, že si přejete předčasné volby, to ale prostě nejste schopni zajistit. Místo abyste byli Zemanovi vděčni, že odstranil Nečasovu vládu se vztekáte. A to už nechápu. Volil jsem vás dlouhé roky zpět, ale teď uvažuji, že už vás volit nebudu. Nerozumím totiž vaší politice.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.07.2013 9:09:09 - Ing. Zdeněk Škromach
  1024x768

Vážený pane Josefe,

je mi líto mediální nesrozumitelnosti a nejednoty ČSSD, která pravici a pravicově orientovaným médiím vyhovuje a prohlubují ji. ČSSD jednoznačně deklaruje jako jediné konstruktivní řešení nové volby a v rámci možností na politické scéně se snaží dělat maximum pro jejich dosažení. Rozhodnutí pana prezidenta Zemana jmenovat premiérem Ing. Jiřího Rusnoka považuji za správné rozhodnutí v rámci nastalé situace vládního krachu. V hlasování o důvěře Rusnokovy vlády však musíme vnímat především zájmy a názory levicových voličů, jak Miloše Zemana, tak ČSSD. Nejde o jednotlivá jména a zájmy jednotlivců, jde především o program. ČSSD při svém rozhodování musí mít jistotu, že budou naplňovány vládou sociálně demokratické programové priority. Jakmile naše strana dá vládě důvěru, stává se pro voliče za tuto vládu spoluodpovědná, což není lehká situace v okamžiku, kdy není zároveň strana tvůrce této vlády. Hezký den, Zdeněk Škromach Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4