Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.07.2013 20:03:45 - milepola

Základní bezpodmínečný příjem, jeho propagace politiky y

Dobrý den, pane Škromachu.
Prosím o zodpovězení dotazu, zda jste schopen a ochoten podpořit mezi poslanci a senátory a potom s tím jít i na veřejnost tzv. Základní nepodmíněný příjem, což je ekonomicko morální nový velmi pokrokový systém společnosti. Právě Švýcaři mají již za sebou podepisování petice za Základní příjem, získali 110 tisíc podpisů, stačilo jen 100tis. a na základě toho si v referendu tento systém schválí:-) Na svém blogu propaguji tutéž petici a vy politici o ní mlčíte! Budu ráda konstatovat, že Vám osobně křivdím...Prosím shlédněte na mém blogu film švýcarské produkce, věnujte tomu všemu poctivý čas a snažte se tento morálně ekonomický systém propagovat včetně petice v naší televizi a na veřejnosti. Takto se budete moci kladně Vy a s Vámi i jiní poslanci u lidí velmi kladně zapsat, což bude hlavně ve prospěch nás občanů a celé naší republiky zvané Česká:-) Děkuji za odpověď.
Milena Poláková
ODKAZ:
http://milenapolakova.blog.idnes.cz/clanok.asp

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.08.2013 15:21:15 - Ing. Zdeněk Škromach
 Vážená paní Poláková, děkuji Vám za Váš podnět. ČSSD tzv. základní nepodmíněný příjem zná, v odborném zázemí strany a při diskuzi programových materiálů jsme diskutovali tento institut z odborného i politického hlediska, v programu jej však zahrnut nemáme. Sociální demokracie se snaží reflektovat vývoj v jiných zemích a odborně kvalitně zpracovávat naše politické principy, nicméně zároveň musíme reflektovat názory a zájmy našich voličů. K tzv. základnímu nepodmíněnému příjmu je možné otevřít širokou veřejnou diskuzi, nikoli se snažit tento institut prosazovat na poli parlamentním. Hezký den, Zdeněk Škromach 1024x768 Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4