Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2013 11:30:39 - 789

Unrgentně hrozí rozkradení až 1000 miliard

Váženy pane prezidente.
Dovoluji si Vás oslovit s žádostí o okamžitou a důkladnou pozornost věci vyrovnání s církvemi. Podřízení ministerstva zemědělství v Lesích ČR, Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových a na Státním pozemkovém úřadě rozhodují o přesunech nemovitostí (hlavně lesů o polností) za stamiliardy. Tento přesun byl naplánován mimo rozhodování soudů (k soudům jen při odvolání), aby bylo možné co nejvíce majetku rozkrást a vydat i majetky, které by správně vydané být neměly (Záznam v pozemkové knize je jasný a neprůstřelný důkaz "skutečného vlastnictví", tvrdí zastánci loupeže. Problém ale je, že právě u zápisů toho tzv. církevního majetku, který velmi překotně probíhal právě v období mezi roky 1871 a 1874, velice často rozhodnutí soudu chybělo a zápis byl učiněn "sine presentato", tedy bez písemných dokladů.
Zasadíte se o zveřejnění všech žádostí a jejich odmítnutí ze strany státu, aby se jimi mohl zabývat nezávilý soud? Děkuji Ing. Viktor Vereš

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.08.2013 10:47:34 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, pokud máte jakékoliv důkazy k této věci, zašlete mi je do sekretariátu Kanceláře prezidenta republiky. Děkuji.