Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2013 19:02:42 - petr9911

p. Zeman nedejte se

Chci Vam vyjádřit podporu ve Vašem snažení a též znechucení nad výroky pravicové koalice ODS a TOP 09. Oni si snad myslí, že mají vládu navěky a nikdy jinak! Mám ale dotaz, kolik stálo založení a registrace strany LIDEM a kdo jim na to dal? Kalousek, který potřeboval mít s ODS většinu ve Sněmovně, když VV s nimi už nechtěli táhnout za jeden provaz? A proč nikdo neřešil Kalouska, když Kočí u soudu s Bártou prohlásila, že jí nabízel miliony za likvidaci VV? A ještě jeden dotaz, jak dlouho asi potrvá než se povede odříznout kmotry z veřejného života anebo jestli chcete od politiků? A co uděláte, aby už se to žádnému už nepovedlo? Držím Vám palce a ať se Vám daří i ve Vašem osobním životě. Díky za odpověďi, Petr,

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.08.2013 11:00:16 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, co se týče financování strany LIDEM, na toto Vám já neodpovím. To je dotaz na paní Peake. Ale ohledně odstřižení kmotrů od politiků, vidím jediný způsob. A to je přijetí zákona o prokázání původu a příjmů s možností zabavení nelegálně získaného majetku. Přeji Vám vše dobré.