Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.07.2013 7:10:11 - Rypoň

KDO DĚLÁ V DOTAZECH CENZURU?!

Pane Prezidente, jednomu tazateli jste odpověděl, že odpovíte všem, v závislosti na Váš volný čas. To je ale v tuto chvílí lež! Někdo se stará o to, aby dotazy na vás byly cenzurovány! Položil jsem vám dva dotazy a ZMIZELY! Nedoufám v odpověď ani na tento třetí, jen chci upozornit ostatní na místní cenzuru.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.07.2013 10:03:14 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den. Toto není dotaz na pana Prezidenta, ale na ParlamentníListy.cz, proto si zde dovolíme vyjímečně odpovědět.

Vaše dotazy byly vymazány, protože jste hrubým způsobem porušil Etický kodex ParlamentníListy.cz , konkrétně vulgárním urážením politiků. Přestože náš postoj k diskutujícím je na českém trhu ojediněle liberální, takovéto chování nebudeme tolerovat. Cílem služby ParlamentníListy.cz je rozproudit věcnou diskuzi mezi volenými uživateli a voliči, ne využívat anonymity k urážkám.

Výňatek z Etického kodexu ParlamentníListy.cz, týkající se pokládání dotazů:

Dotazy na volené uživatele (modré menu):

  1. Dodržujte platné zákony České republiky i všeobecně uznávané normy vhodného vyjadřování.
  2. Neurážejte. Cílem serveru je rozproudit věcnou diskuzi mezi volenými zastupiteli a uživateli-voliči.
  3. Nevyjadřujte své názory, nevyzývejte. Ptejte se na aktuální témata, která jsou reálně v kompetenci tázaného politika / instituce / obce.

Smyslem dotazů je získat odpovědí postoj politiků, či odůvodnění jejich rozhodnutí vůči svým voličům. Tuto zpětnou vazbu nezískáte z žádného průzkumu, ani na žádném jiném serveru. Naopak o postojích voličů mají politici průzkumů dost. Pokud máte ke konkrétním politikům přímou výzvu nebo chcete vyjadřovat své názory, zašlete je prosím, přímo na e-maily uvedené v Profilech  (můžete využít například petice na www.jednej.cz).

Vaše názory můžete také zaslat redakci. Pokud redakce uzná Vaše názory za vhodné ke zveřejnění, ráda tak učiní.

Diskutujete, prosíme, svobodně, ale slušně. Provozovatel si vyhrazuje právo mazat příspěvky, dotazy, odebrat DPS, pozastavit či dokonce zrušit účet registrovaného uživatele, či jinak zasáhnout proti nerespektování daných zásad registrovaným uživatelem, aniž by své rozhodnutí musel obhajovat.

V případě dalších dotazů nás, prosíme, kontaktujete na e-mailové adrese superadmin@parlamentnilisty.cz a nezneužívejte funkcionalitu pokládání dotazů.


Redakce ParlamentníListy.cz

-------------

O projektu ParlamentníListy.cz:

Projekt ParlamentníListy.cz (www.parlamentnilisty.cz) přináší neomezený přístup pro více jak 40 tisíc volených zastupitelů do části „Profily“, kde mohou zcela bez zásahu redakce publikovat vlastní autorizovaný obsah. Cílem projektu je v tomto ohledu vytvořit samostatný systém pro oboustrannou komunikaci mezi jednotlivými volenými zastupiteli všech úrovní (institucemi, obcemi) a občany-voliči.

Z tohoto pohledu je v zásadě doplňkem vlastní redakční část projektu. Ta přináší původní obsah  v zásadnějších sděleních a článcích o politice v celostátním, regionálním, nebo městském měřítku včetně jejího zákulisí . Vlastní obsahová část má za cíl přinést maximum různých názorů a pohledů (často konfliktních a logicky rozdílných) na tu samou věc s cílem vyvolat věcnou diskuzi. V tomto ohledu je strategie ParlamentníchListů.cz maximálně liberální vůči všem voleným zastupitelům a názorům občanů-voličů.

Tyto dva hlavní prvky systému se maximálně prolínají a společně tvoří unikátní obsahový celek přinášející nejrozsáhlejší a nejaktuálnější obraz lokální politické scény. Zaregistrujte se zdarma na www.parlamentnilisty.cz. Publikujte, hodnoťte, reagujte, komunikujte.