ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.07.2013 9:58:13 - Dari

Vám to nevadí?

Vám skutečně nevadí, že se stranou ODS a dokonce s premiérem jsou spojeny takové nechutnosti, jaké byly nedávno rozkryty? (I to, že vláda teď rozdala statisícové odměny - zatímco lidé po korunkách přispívají na povodně, na léčení, na charitu?) Vám tohle všechno nevadí? Nebo jste jako oni - "jen když se já mám dobře? a třeba i potopa?"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.08.2013 19:42:49 - Lenka Kohoutová
Jednoznačně mi není lhostejné, jak a zač padla vláda Petra Nečase, stejně jako mi jednoznačně není lhostejné, jak a s čím jsou konfrontováni někteří moji kolegové. O to víc se snažím dělat maximum proto, abych se snažila dělat dobře svojí práci. Stejně tak sama pomáhám přispívat na Vámi zmíněné aktivity, stejně jako mimo svojí práci v PSP se velmi často snažím pomáhat v charitě nejenom finančně, ale i dobrovolnickou prací.

V ODS je mnoho lidí, kteří dělají dobrou práci, jsou velmi dobrými starosty, zastupiteli, či politiky v Parlamentu ČR. Ne všichni jsou spojeni s tím, co popisujete.

Tím rozhodně nezlehčuji problémy některých lidí, problémy, které jsou velmi mediálně známé a které nás poškozují, to uznávám.