Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2013 14:30:12 - Šovelén

"Miluji demokracii, miluji republiku..." senátor Palpatine, známější též jako Darth Sidious

Dobrý den pane prezidente. Kdesi jsem si o Vás přečetl, že máte rád sci-fi a proto bych se chtěl zeptat, kdy pověříte svého "Darth Vadera" Ringo Čecha výstavbou Hvězdy smrti? Psal jste, že se z krize musíme proinvestovat a toto by byla viditelná investice (i z dálky), která by přinesla obrovské množství pracovních míst na dlouhou dobu :) Také jsem se chtěl optat, kolik se dnes "dává", když je někdo "drzý" na prezidenta republiky? Komančové kdysi posílali na naučné výlety do Jáchymova, či za krásami Sibiře, ale jak je tomu dnes? Kam byste například poslal drzouna, jako jsem já ? :) Děkuji za Váš čas a přeji hodně zdaru k dalším mistným tahům na politické šachovnici. Jste skutečně mistr - jak tu taháte těmi politickými peóny, to se jen tak nevidí! :)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.08.2013 9:46:13 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, Ringo Čech svými pořady už investuje a investuje radost do lidí, kteří jsou jinak zdeptáni současnou situací. A taková investice je ta nejkrásnější. Mám ho za to rád.