Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.07.2013 20:38:01 - Renata

Vážený pane prezidente

Nechápu, jak je možné, že korupčníci byli NS propuštěni na svobodu. Říkají, že bylo vše konáno na půdě parlamentu a mají imunitu. Co tedy všichni členové vlády dělají? Myslím tím práci ?Na půdě senátu či parlamentu mají snad pracovat a to v duchu své přísahy, tedy, mimo jiné pro dobro naší země? Měli by dřít, jak tvrdil pan Nečas, jako koně. A oni si místo práce vyřizují kšefty, korupci, zpronevěřují státní peníze ve svůj prospěch i tím, že odcházejí v době hlasování, používají mobil při projednávání zákonů. Už za to by měli být všichni předání k trestnímu řízení, jakýkoliv zaměstnanec musí vykonávat svou práci, celá vláda je zaměstnancem státu, tedy nás a nám všem by se měla beze zbytku zodpovídat v koupených médiích. Vždyť to, co předvádí pan Kalousek, paní Němcová (jejíž projev často hraničí s hysterií), paní Peake a další je trapné a ostudné. Vás jsem volila a vážím si Vás, píši Vám, přece není možné, v čase naprosté vládní krize, měnit nebo upravovat ústavní zákon? Hašková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.08.2013 12:24:26 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, skupina senátorů podala k Ústavnímu soudu návrh, aby Nejvyšší soud nemohl nadále rozhodovat o těchto věcech, a aby o nich rozhodoval ÚS. Osobně se domnívám, že rozhodnutí ÚS by bylo daleko kvalitnější, než nedávné rozhodnutí NS v této věci.