Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.07.2013 13:57:53 - Renata

Vážený pane prezidente

Vy sám jste dal příklad členům nové vlády a to vystoupením ze strany. Proč by státní zaměstnanec neměl při vstupu do vlády ČR ukončit členství i veškeré závazky v polit. straně, jejímž byl členem, dala bych to jako dovětek ke slibu a dodatek k ústavnímu zákonu. A bylo by po korupci - Strany by žily z příspěvků členů, nedrancovaly by státní pokladnu a nevykřikovaly by po Vašem zvolení o omezování práv prezidenta, když jste porušil politické zvyklosti..... tohle by byl skutečný čin v boji proti korupci a následně každý peněžitý dar zveřejněný a zdůvodněný, pan Fišer by měl opravdu veřejně a transparentně doložit své dary či půjčky a umlčet už navždy pana Kalouska, který mně a nejen mně velice urazil svým opileckým blábolením v době, kdy lidé přicházeli o majetek a střechu nad hlavou. Zatrhněte už to jejich trapné pokřikování, hysterii paní Němcové a neetické hlasování strany LIDEM. Tato země už potřebuje klid, Vámi potvrzené jistoty. Děkuji za odpověď, doufám, že bude. R. Hašková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.08.2013 14:26:39 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, domnívám se, že úplně by stačilo, jestliže ministr, pokud je členem nějaké strany, přeruší své členství v této straně na dobu výkonu své funkce. Představte si situaci, kde tento ministr skončí, a poté by neměl právo, se do takové strany, pokud chce, vrátit.