Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.08.2013 19:55:54 - A jéje

Pane Škromach.

Zajímalo by mne, která ze stran, jež dosud byly v parlamentu ČR by si zasloužila přívlastek důvěry hodná. Tedy z Vašeho pohledu, abychom si rozuměli. Z mého pohledu taková strana zatím neexistuje, ale jsou lidé v parlamentu, kteří by si důvěru zasloužili. Bohužel nacházejí se v různých stranách a to je problém. Nelze dát hlas těmto lidem a přitom nevolit jejich stranu. Mimo jiné, cením si Vaší komunikace s lidmi, ale je třeba diskutovat se všemi, ne jen s těmi co se mi líbí jejich názory. Tenhle styl je sice hezký, ale společnosti nic nepřináší. A ještě jedna technická otázka. Kdo Vám spravuje (nemyslím opravuje) Váš počítač? Není načase vyměnit IE za novější verzi? Nerozumím tomu, ale IE verze 4 mi připadá již poněkud těžkopádný a překonaný.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.10.2013 10:55:15 - Ing. Zdeněk Škromach
  Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Dobrý den, důvěryhodnou politickou stranou je v mých očích taková strana, která má tradici s jasně definovaným programem a personální strukturou. Strana, ve které probíhá demokratické vnitřní fungování a rozhodování. Takovou stranou je na české politické scéně právě ČSSD, proto její barvy hájím v Senátu PČR a naše kandidáty podporuji i v nadcházejících volbách do Poslanecké sněmovny PČR. Na rozdíl od jiných stran na jedno použití nás můžete „reklamovat“ jak během volebního období, tak i během následujících voleb. Zůstáváme tady se svými úspěchy, ale i s tím, co se nám třeba nepovedlo. Pakliže Vy máte různý názor na kandidáty na stranické listině, můžete při své volbě využít svých preferenčních hlasů. Hezký den, Zdeněk Škromach