Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.10.2013 16:57:13 - semilak

"Poděkování"

V minulých volbách jsem byl váš volič-idealista. Děkuji vám za to, že jste se jako kalouskova dvojka zasloužil o zhoršení životní úrovně rodin s dětmi, matek samoživitelek, důchodců, zdravotně postižených, nezaměstnaných a v poslední řadě i živnostníků. Hlasoval jste pro zvýšení daní a poplatků, S karet, církevních restitucí-zlodějen, zákonů na podporu mafiánů. To, že jste prosadili zvýšení příspěvku malým městům obyčejným lidem život neusnadní. Vaše působení v minulém parlamentu hodnotím školní známkou 4. Podotýkám, že nejsem členem žádné politické strany, za komunistů jsem neměl snadný život. Oproti vaši vládě byli komunisté břídilové. Nebyli asociální. Vaše vláda prosazovala a znovu by chtěla prosazovat kapitalizmus 19.století. Znal jsem vašeho pradědu truhláře i vašeho dědu. Asi by vás "chválili", s pozdravem soused, důchodce-živnostník

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.10.2013 11:21:07 - Mgr. Jan Farský
 Ahoj Jirko, 
v tom se neshodneme, ale určitě to nebrání tomu, abychom se potkali a popovídali si o tom. Tak někdy přijď pobejt, rád Tě uvidím, Honza.