ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.10.2013 15:55:41 - Marci1

Stay Acitve inc. a její "špinavé" praktiky.

Firma sídlí na Seychellech a přes právního zástupce JUDr. Řičicu Vladimíra, Praha rozesílá lidem po celé ČR pohledávky, které skoupila od firem v insolvenci v 90 letech. Tyto pohledávky jsou zákonem promlčené a přesto se "neštítí" takto lidi odírat. Ti pak ze strachu exekuce často hned zaplatí, aniž by věděli za co!
Jsem jednou z nich, avšak jsem včas podala odpor z odůvodněním promlčení této pohledávky. Soudně jsem vyhrála, protože firma vzala žalobu zpět a musí mně vyplatit soudní výlohy, což dodnes firma neudělala. Přitom zde má mnoha miliónové zisky, které však protékají do Seychell, daňového ráje!!!
Zástupce této firmy se jen vysmívá, že nic nemusí platit a najít exekutora či firmu, která by vymohla tuto pohledávku je skoro nemožné. To se týká i ostatních občanů. Přitom se jedná pro lidi o hodně peněz. Proto se ptám, je vůbec nějaká šance na nápravu a proč už soudce při čtení žaloby nemůže toto zastavit řízení z důvodu promlčení lhůty? Ubylo by soudních pří, exekucí a nákladů.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.