Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.10.2013 7:37:40 - Jana z Plzně

Gratuluji

Gratuluji Vám k tomu, že jste jako jeden z mála poslanců veřejně podpořil Vašeho předsedu.
Jsem ráda, že nejste zbabělec, že dokážete přesně formulovat a hlavně pravdivě mluvit o tom, co se stalo ve Vaší straně.Děkuji za všechny slušné lidi v této zemi. Můj názor je, že by pámpvé ŠKromach, Hašek a Tejc měli
odejít ze strany, protože se tato situace může opakovat a hlavně nejednotnost strany a taky poklonkování prezidentovi Vám škodí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.10.2013 16:00:25 - Milan Štěch

Vážená paní,

děkuji Vám za podporu.

Právě proto, že nejednotnost strany poškodila sociální demokracii před volbami, a především pak v posledních několika dnech po volbách, jsem vyzval pana Haška a jeho spojence, aby opustili vedení strany.

Doufám, že vidíte, že v sociální demokracii je mnoho členů i funkcionářů, kteří se snaží s neférovými kolegy bojovat a za pomoci veřejnosti se to podle mého názoru úspašně daří.

Věřím, že tato očista umožní, aby lidé, kteří souhlasí s programem ČSSD, důvěru v sociální demokracii zachovají anebo ji obnoví.

S pozdravem

Milan Štěch