Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.12.2013 19:22:32 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Proč je ČESKO ,dodnes, ÚŘEDNICKOSOUDNÍM,DIKTÁTORSKÝM,TERORISTICKÝM,ZLODĚJSKÝM a PROLHANÝM státem, samozřejmě směrem k občanům? Jak je možné, aby si ministerští úředníci dělali co chtějí nedbajíc na zákony ,ústavu a Evropské úmluvy? Jak je možné, že někteří "nezávislí "na zákonech soudci si vytvářejí vlastní zákony,veřejně a vědomě zesměšňují účastníky svých soudních kauz a terorizují je všemi ,jim dostupnými "zákonnými??" prostředky? Jak je možné, že dodnes nebyla utvořena SOUDCOVSKÁ KOMORA/ nehovořím o SU to je případ sám o sobě/, když všechny profese mají svou KOMORU?! Zasadíte se o to, aby tato byla vytvořena?Děkuji.Mimochodem, vše co tady píši mohu kdykoliv a komukoliv dokázat!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.01.2014 15:28:51 - Ing. Zdeněk Škromach
Vážený pane Dedku, zákony v této zemi platí pro všechny občany stejně. Mnohé však efektivně nefunguje a je nutné reformovat. Bohužel zatím vládní reprezentace posledních let pouze o nutnosti hovořila, ale nedůvěru v systém v očích občanů svým jednáním naopak prohlubovala. Nyní po volbách je na vznikající vládní koalici, aby začala být činná. Osobně budu všechny kroky vedoucí k zefektivnění justičního systému a fungování státní a veřejné správy podporovat svým hlasem v Senátu PČR. Jedním z důležitých legislativních návrhů, které jsou nutné projednat, je zákon o státní službě. V oblasti soudnictví, nevím, konkrétně z jakých zkušeností vycházíte při tvrzení o vytváření vlastních zákonů a zesměšňování účastníků kauz soudci, nicméně koalice ve smlouvě prohlašuje, že předloží návrhy na zřízení samosprávy justice za účelem zajištění co nejvyšší nezávislosti, efektivnosti a odpovědnosti soudního rozhodování. Je na odborné diskuzi, jaká forma samosprávy by byla nejvhodnější. Nicméně věřím, že vláda ČSSD bude usilovat o zlepšení situace a navrácení důvěry justičnímu systému u občanů našeho státu. Hezký den Zdeněk Škromach