Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2014 12:17:18 - eda rybák

neviditelný poslanec

Proč stále vystupují za ANO stále ti samí. Vy jste byl také lídr kandidátky a zem se po vás slehla. Vím, že teď se asi těšíte peněz, které vám platíme, mě by ale zajímalo za co? Co jste za 3 měsíce pro nás udělal? Ani nejste schopen si zaplatit asistenty, kteří by za vás odpovídali. Nebo co děláte s pěnezi, které máte na výlohy, jako asistenti, cestovné.... Eda Rybák

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.02.2014 9:28:19 - Ing. Martin Kolovratník
Pane Rybáku, moc mě mrzí, že máte tento názor. Na základě čeho tak soudíte? Na stránkách mám zveřejněný email a poctivě i mobilní telefon (jako jeden z mála), na dotazy a kontakty odpovídám a během poslaneckých pondělků se po půl hodinách scházím se všemi, kteří mají zájem. Od konce listopadu pracuji jako Předseda Volební komise Sněmovny, organizoval jsem všechny volby, které zde proběhly. Dále řeším v mediálním výboru výběr radních České televize a Českého rozhlasu a v Hospodářském výboru přináším nový návrh zákona na Liniové dopravní stavby. Snažím se urychlit R 35. Sám bych byl rád za více mediálních výstupů, ale zrovna tuhle věc mohu ovlivnit jen zčásti. Zkuste si dát moje jméno do internetového vyhledávače -  on vám jistě napoví.