ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.01.2014 16:47:46 - osvald

kongres ODS

Dovolte mi se vrátit ke kongresu, který o víkendu proběhl. Proč jste nepozvali na kongres ODS příznivce strany či bývalé předsedy, ale Langera ano? Jaký vliv má ve straně, že tam byl pozván?! + co říkáte na nové vedení? Fiala je podle mě vzdělaný, ale jako lídry ODS potřebuje silného vůdce, který bude schopen čelit ostatním poslancům, typu Kalousek apod, a to on podle mě nedokáže. Je nevýrazný. A hlavně pokud se nemýlím, do ODS vstoupil teprve po volbách a hned je v jejím čele….to nemáte nikoho, kdo by byl dost důvěryhodný a zároveň nemuselo jít o novou tvář? To už jsou dlouholetí členové natolik odepsaní? Osvald

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.01.2014 18:45:34 - Mgr. Pavel Eybert
Vážený pane Osvalde, pokud je mi známo, pan Langer byl delegátem Kongresu, tudíž měl nominaci ze své oblasti, kde je členem ODS. Museli bychom se ptát členů z oblasti, proč ho delegovali. Bývalí předsedové ODS nebyli žádnou oblastí delegováni. Pozvání nedostali z různých důvodů. Pan Václav Klaus před volbami nedoporučoval voličům volit ODS. Pan Mirek Topolánek na minulém kongresu sám pronesl kritický projev, ale před kritikou své činnosti utekl. Pan Petr Nečas není zatím ochoten přiznat své osobní selhání ve věci "Nagyová". Zřejmě potřebuje ještě nějaký čas na seriozní nadhled. Pan předseda Fiala je sice v ODS krátce, dlouho však s námi spolupracoval a do ODS nevstupoval z důvodů své akademické činnosti na Masarykově univerzitě v Brně.