MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.01.2014 19:28:06 - Horák

Proč pořád lžete. 2.

Já jsem se ptal proč pořád lžete. Já si nepamatuji, že by někoho bezdůvodně vyhodili ať už ze studií, nebo z práce. Vždy tam muselo něco být. Dnes Vás vyhodí i bez udání důvodů. Tenkrát museli všichni dělat, tak že jste dostal jinou práci, na které dnes někteří stavějí odboj. Proto že museli dělat . Proč Vy jste dostudoval? Jak to, že vystudoval Topolánek , Nečas, Kalousek, Klaus, Macek, C. Svoboda, Lux atd, Ti všichni měli rodiče v KSČ? Jestli ano, tak tady vidíte co je to za lidi. Obyčejní kolaboranti nebo lháři. O jaké demokracii tady mluvíte? Vždyť vy pravicové strany ani nevíte co to je ? Když to není podle Vás tak je to nedemokratické. Já jsem tam psal o VUMLU a Vy mi odpovídáte na něco jiného. Ale budiž.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2014 15:43:27 - MUDr. Přemysl Sobotka
Buď můžeme racionálně argumentovat nebo se utápět v emocích. Z vás cítím emoci. Myslím, že je dramatický rozdíl mezi poměry dnes a v dobách komunistické totality. Tak to prostě je. Kdo to ale nechce vidět, řečeno s vámi, budiž.