Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.02.2014 11:00:54 - křišťálová koule

Volební dotace

Dobrý den. Jaký je Váš názor na volební příspěvky stranám za získané hlasy v době, kdy mnoho dětí nemá na školní oběd a hladoví, mnozí důchodci se musí rozhodnout, jestli si koupí jídlo nebo léky a v ulicích jsou tisíce lidí vybírajících popelnice? Považujete tyto příspěvky ze státního rozpočtu a jejich výši za správné a morální?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.02.2014 13:10:29 - Mgr. Jana Volfová
 Nepovažuji, mnohokrát jsme říkali, že by si strany měly na svoji činnost vydělávat samy,a proto jsme také velkou část státního příspěvku věnovali např. na nákup dresů pro malé sportovce, na financování soudního sporu občanského sdružení Byty OKD proti panu Bakalovi před Evropským soudním dvorem, na činnost azylového domu pro matky s dětmi  a další aktivity. Co nám ale připadá podstatně nemravnější jsou peníze ne za hlasy,ale za mandáty poslanců. Každý poslanec má na svoji činnost velkou sumu ze státu. Na dopravu, kancelář, asistenty. Nechápeme tedy, proč by měla mít ještě strana peníze na další činnost. Ty peníze za hlasy alespoň částečně umožňují občanům slyšet i menšinový názor, ty za mandáty jen živí stranické aparáty.