Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2014 7:51:03 - EvaDolejšová

Začínám být zklamaná

Dobrý den.Vážená paní poslankyně moc dobře vím koho bych se měla ptát a také apeluji na příslušné nevládní instituce a nacházím tam pochopení . Vládní jsou neochotné s tím něco dělat.Zajímal mě paní poslankyně pouze Váš názor případně názor vašeho KSČM stínového ministra kultury.Bohužel ho neznám.Obracím se se svými dotazy na ty co jsem volila a Vás která mi odpovídáte.Už jsem byla PL napomenuta.Na profilech se odpovídá tak 50 na50% Mohu se mýlit. Nerada se ptám,když mi není odpovídáno.Chápu současnou zaneprázdněnost politiků.Vypadá to s ČR bledě a proto se ptám budoucích MK.Polepším se a své nevhodné dotazy na mrhání velkými nezaslouženými penězi už nebudu pokládat .Všude se žvaní o šetrnosti,ale šetřit nechce nikdo.Udivuje mě,že ani vás KSČM nemravné,privilegované herecké tantiémy do budoucna nezajímají - lidi to štve.Prominte,omlouvám se,že jsem dlouho zneužívala Vaší ochotu a vstřícnost.Zdravím.Pěkný den Nic ve zlém.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2014 10:40:00 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, asi Vás tentokrát zklamu. Nepovažuji nic nepatřičného na tom, že umělci pobírají finanční prostředky za své odvedené dílo. Co se týče odpovědi Ministerstva kultury, měla jsem na mysli současného ministra kultury Sobotkovy vlády. Stínovou ministryní kultury KSČM je Mgr. Ivana Levá.