Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2014 22:09:11 - Kočifous

Je vidět,

že v politice se opravdu uživí každej, kdo má hroší kůži! Vždy když horlíte, jak zastupujete ženy, prosím Vás, řekněte taky, že krom Nataši Hájkové. Ženám vadí, když se někam dostane jedna jen na základě toho,že je žena, jako se to teď stalo na MPSV, byly tam i lepší kandidátky, ale kdyby tam dal oparvdu schopného člověka, bez ohledu na pohlaví, to by bylo lepší, že????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.02.2014 11:40:16 - Mgr. Jana Volfová
 Nevím, kdo se podle Vás v politice uživí, ale já svojí prací živím svoji politiku. Nemáme žádné státní příspěvky, na celou svoji činnost se skládáme z členských příspěvků. Nestěžuji si, dělám to proto, že chci, jen to sděluji,abyste věděl, že já žádné peníze z politiky nemám. Pokud se jedná o ženy, musím říci, že to mají opravdu těžší se v politice prosadit, takže jak jim to umožní jednotlivé strany UVNITŘ jejich vlastních struktur je vážně věcí dané strany,ale pokud se jedná o výkon státní funkce, pak s Vámi souhlasím, že by měl nastoupit prostě ten nejlepší bez ohledu na pohlaví. A tady si také stejně jako Vy nejsem jistá, že paní ministryně MPSV takovou opravdu byla. Nicméně jí chci nechat 100 dní na to,aby ukázala, co dovede. Teprve pak začnu hodnotit její kroky.