Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.02.2014 14:21:35 - venda 1

Podnikání

Pane magistře. Z vašich odpovědí na některé otázky usuzuji, že podnikání , tak , jak se sám vyjadřujete, je v této zemi velmi obtížné a je to vysilující záležitost. Proč se tedy raději nenecháte zaměstnat od některého kolegy ve fabrice za výhodnou mzdu někde kolem deseti tisíc a budete mít po starostech se státní správou a nebude vás stát obtěžovat s administrativou ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.02.2014 20:27:37 - Tomáš Zdechovský
Dobrý den, Vendo,sám o tom někdy přemýšlím se nechat zaměstnat. Podnikat v dnešní době určitě není jednoduché a myslet si, že podnikatelé jsou zloději, je naprosto mimo mísu.
I já jsem byl zaměstnancem v době, když jsem studoval. Od 18ti let jsem díky smrti svého taťky musel při studiu pracovat, protože sirotčí důchod nevystačil ani na koleje a jídlo... Pracoval jsem jako zahradník, vykládal jsem kamiony, myl okna, chodil jsem učit, nebo prodával knihy. Ano, měl jsem méně peněz, ale vždy jsem měl čistou hlavu. 
Já bych nechtěl, aby tu bylo pohlíženo na podnikatele jako na nějaké zloděje. Osobně platím všechny daně a tak chci, aby se stát jen ke mě choval slušně...nic víc, nic méně. Jako je to ve všech vyspělých zemích.
S pozdravem Tomáš Zdechovský