Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2014 9:47:49 - křišťálová koule

Střet zájmů

Dobrý den.Neustále se přetřásá možný konflikt zájmů pana Babiše. Proč se stejná pozornost nevěnovala konfliktu zájmů u jiných ( Blažek-manželka v exekuční firmě, Vondra-USA zbrojaři, Kalousek- hazardprůmysl, atd.,atd). Vadí snad když je vazba přímá a jasná víc, než je-li stejně silná, ale maskovaná nějakým kamarádem nebo lobbistou? Tio je v pořádku?Že se politická rozhodnutí dělají už léta "na objednávku" a rozhodně ne pro občany a zájmy státu,není žádné tajemství.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.02.2014 12:50:52 - Mgr. Jana Volfová
 To že se politická rozhodnutí dávno dělají na objednávku ale právě pan Babiš kritizoval. Máte pravdu v tom, že by se všem mělo měřit stejným metrem a nešvary by se měly postupně likvidovat ne to, že je nejdříve kritizujeme a pak jsme stejní. V tom já vidím problém. Pan Babiš velmi ostře a správně kritizovat např. souběh více funkcí a dnes jeho předseda klubu má funkcí víc, než měl kdokoliv, koho pan Babiš kritizoval a jemu to nevadí. V tom vidím  farizejství ,které nemám ráda. A to, že pan Babiš si dříve sám zajišťoval některá rozhodnutí pro něj příznivá, přiznal přece sám v nějakém rozhovoru, kdy hovořil o tom jak chodil za Stanislavem Grossem. Takže káže vodu pije víno. Kritizuje to, co sám dělá.