Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.02.2014 18:35:12 - Venice

Církevní restituce

Dobrý den, paní Vostrá, svůj dotaz jsem chtěla položit předsedovi Filipovi, ale ten už rok a půl na dotazy v PL nereaguje. Rozhodla jsem se proto poslat svůj dotaz vám, protože vy komunikujete se čtenáři pravidelně, tudíž mám šanci, že od vás odpověď dostanu. Církevními restitucemi se (podle poslance Kováčika) v KSČM zabývá Vladimír Koníček, vystudovaný fyzik a učitel fyziky. Můžete mi prozradit, kdo v KSČM rozhodl, že na tohle horké téma nebudete nevyužívat špičkového vzdělání a znalostí Miloslava Ransdorfa? Pan doktor k restitucím publikoval v PL řadu erudovaných článků s velkým čtenářským ohlasem. Proč tyto články nejsou ani v Haló novinách, ani na oficiálních stránkách KSČM? Články Filipa, Konečné, Maštálky, Šlahůnkové... a i ty vaše jsou jak v PL, tak na stránkách KSČM, tak proč tam chybí ty Ransdorfovy? Je pravda, že má u vás zákaz publikování? Tomu se mi sice nechce věřit, ale na druhou stranu- ty články tam opravdu nejsou.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.02.2014 11:01:54 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, poslanec Koníček, který se restitucemi zabývá, je rozhodně dostatečně fundovaným odborníkem. Co se týče článků europoslance Ransdorfa, musíte se zeptat jeho, zdali vůbec publikuje a kam své články posílá. Rozhodně publicitu žádného člověka neovlivňujeme, nezakazujeme a záleží jen na něm, jaké aktuální téma si ke své prezentaci zvolí. Navíc Parlamentní listy, stejně jako i další média, rozhodně nedokážou ovlivňovat politické strany. Přeji pěkný den.