ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.03.2014 3:10:26 - xmosd

pokračování

4/aby soudy rozhodovaly jen s důkazy ve spisech, tedy zákonně, pokud ne, tak ať to soudce odskáče víc, než je tomu dosud a dlužník se k dalším opravným prostředkům není schopen často dostat, prosíme exemplární případy potrestání takové práce a řešení zákonem
5/u druhotné platební neschopnosti, nechť je určeno, že náklady dlužníka v exekučním řízení u druhotné neschopnosti budou rovnou vymáhány po tom, kdo druhotnou platební neschopnost způsobil a nikoli na dlouhé lokte dalším podáním postiženého exelucí, který to nezavinil a kvůli exekuci nemá na soudní náklady spojené s náhradou škody, zde je nutné hradit relativně vysoký soudní poplatek, také žádáme, aby i na tento poplatek se vztahovaly osvobozovací vyjímky o osvobození od soudních poplatků. Jak může vymáhat náhradu škody, třeba neúspěšný oprávněný, který dluží náklady řízení? Když na náklady nebude mít, dostane se do exekuce. Například dětské domovy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.