RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.03.2014 11:04:01 - Ferinox

Nacismus a fašismus jako hůl na Rusko

Vážený pane. Jste tak zaslepený rusofobií, že nevidíte, že v Kyjevě bojovali nacisti a banderovci? Neviděl jste, jak Pravý sektor v Kyjevě vyvěsil obraz Hitlera osvoboditele? Je povoleno takto veřejně propagovat nacismus a fašismus? A vy pod rouškou demokracie jim ještě tleskáte. Nevšiml jste si, že DSSS pozvala vůdce Pravého sektoru do ČR, aby se od nich učila, jak svrhnout vládu v ČR (viz stránky DSSS)? Opravdu souhlasíte s tím, že změnit vládu lze házením molotovových koktejlů na policisty bránící pouze se štítem v ruce ukrajinský parlament? Oprav du si myslíte, že v době internetu lidi oblbnete demagogickými kecy a vymýváním mozků? Opravdu si myslíte, že když soudní dvůr OSN prohlásil, že je legitimní, aby jednostranně lidé osamostatnili národ, jak tomu bylo v Kosovu, že to na Krymu neplatí? Anebo se mohou osamostatnit, až když nacisti a banderovci zabijí několik tisíc Rusů na Krymu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.03.2014 10:20:01 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážený pane Ferinoxi,

 za prvé nejsem žádný zaslepený rusofob, jak píšete. Rusko jsem navštívil v nedávných letech dvakrát a zaznamenal jsem významný pokrok. Dokonce jsem zjistil, že moje ruština, kterou jsem se 10 let ve školách učil, je ještě upotřebitelná. Rovněž tak nechci nikoho oblbovat a nikomu vymývat mozek, jak opět píšete. Jen vyjadřuji svůj názor, že sebesložitější situace se nesmí řešit vojenskou okupací části samostatné země. Moje generace má s ruskou okupací naší země trpké zkušenosti.

 Jan Zahradník