Dr. Libor Rouček

Bývalý europoslanec
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.03.2014 20:07:05 - ccaba

užiteční idioti

mám na vás dotaz, zda-li pokládáte také české občany za užitečné idioty, protože pokud si projdete diskuze okolo ukrajiny tak je zde vidět, že většina v tomto státu si myslí,že tento problém okolo uk rozpoutal západ tak jako libii, sýrii egypt atd. v dnešní době internetu by si politici měli být vědomi, že je možno vše dohledat, proto bych vás chtěl poprosit abyste mi odpovědět zda jiný názor na věc dělá z občana užitečného idiota, který má pouze povinnost zvolit toho správného politika a pak mlčet k jeho chování děkuji za odpověd lukeš

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.03.2014 8:50:00 - Dr. Libor Rouček
K demokracii patří nejrůznější názory, a je dobře, že naše společnost situaci na Ukrajině diskutuje z nejrůznějších úhlů.

Když se podíváte na mé články a vystoupení k Ukrajině, vidíte, že zdaleka nepatřím k lidem, kteří vidí dění v této zemi černobíle. Naopak. Pokud si přečtete můj blog o Putinových užitečných idiotech, na který ve své otázce zřejmě narážíte, pozorně, vyčtete z něj, že za užitečné idioty považuji příslušníky evropské krajní pravice, kteří odjeli na Krym na pozvání a náklady ruské "občanské společnosti" dělat "mezinárodní pozorovatele" při referendu, které mezinárodní společenství neuznává a ke kterému žádné oficiální mezinárodní pozorovatelské mise typu OBSE/ODIHR nebyly připuštěny.

Zdraví Libor Rouček