Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.03.2014 20:00:43 - paměť

Pane senátore,

fandím Vám,protože jste skutečně člověk pro lidi. Jen mě mrzí,že jste se dali tak nachytat, a vrhli jste se do náruče Babišovi a KDU,můj dojem je,že to bude zkáza pro ČSSD a to už bude konec levice,která by se mohla dát dohromady. Normální občané to prokoukli.Copak vy jste to neviděli?Vždyť výpady byly už tehdy před tím,než jste šli do koalice.Když už před vstupem do koalice,se pan Babiš vyjadřoval,že je rád,že zachránil vládu před tím,aby byla koalice s podporou KSČM. Nebude to dobré, a bude to čím dál horší, pan Babiš intenzivně pracuje na vaší zkáze,žádné světlo v tunelu,ale jenom samá tma. Pan Babiš není rovný člověk,nikdy se nedívá do očí tomu,s kým mluví. Co proto uděláte,aby občané nezanevřeli na ČSSD,jestli zklamete, už vás volit nebudeme,to neříkám jenom já.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.04.2014 13:19:49 - Milan Štěch

S Vaším vyjádřením souhlasím. Z výsledku voleb jsem samozřejmě nebyl nadšený, ale prostým součtem hlasů je zcela zřejmé, že jinou koalici nešlo vytvořit mimo jiné proto, že Babiš a KDU-ČSL naprosto odmítali jakoukoliv podporu KSČM. Před volbami jsme - jak předseda ČSSD Bohuslav Sobotka tak i já osobně - několikrát vyjádřili názor, že si dovedeme představit povolební spolupráci s KSCM, což bohužel výsledek voleb neumožnil. Myslím, že z mých vyjádření, která se i na těchto stránkách objevují, je zřejmé, že já osobně nehodlám hru pana Babiše akceptovat.

S pozdravem Milan Štěch