Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.03.2014 11:28:42 - Slezan

Koaliční spolupráce s KDU-ČSL historicky již po druhé

důvěru vašich voličů a tedy i mne , že volební sliby chcete skutečně splnit.Vaše kritické stanovisko k vyjádření šéfa lidovců je na místě. Samozřejmě pan Špidla co by vedoucí poradců premiéra má jiný názor. Myslím si, že k jednocifernému volebnímu výsledku 9% je nastartováno. Proč nebyla využita mimořádně příznivá situace , kterou navrhl Úsvit a ve vládě mohli být jen ČSSD a ANO a tím se z programu ČSSD podařilo uskutečnit řadu skvělých cílů. Myslím si, že vedení ČSSD je tak svázáno s minulosti, že dochází k takovým excesům jako je zvolení pana Bendla do správní rady VZP. Doufám, že budete nadále hájit jako představitel ČSSD myšlenky sociální demokracie a nejen , že budete členem ČSSD kvůli funkcím jak se děje např.na severu Moravy nyní novému socialnědemokratickému Palermu po Ústí n. Labem. K tomu hodně odvahy a štěstí přeje roztrpčený volič.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.05.2014 23:09:22 - Ing. Zdeněk Škromach
Dobrý den, rozhodnutí o vzniku nynější koalice provedla celá strana a její vedoucí orgány. S historicky nejslabším volebním výsledkem 20 procent hlasů od voličů příliš variant k dispozici nebylo. Čas ukáže, jestli to bylo rozhodnutí správné. ČSSD a věřím, že i naši koaliční partneři, se bude snažit, aby tomu tak bylo. Osobně budu hájit program sociální demokracie tak, jak tomu bylo vždy. Ačkoli v současné době nedisponuji žádnou stranickou funkcí. Mám zásadu - jednu veřejnou a jednu stranickou funkci, nikoli kumulaci - tudíž po své rezignaci na místopředsedu ČSSD jsem pouze řadovým členem. Funkce však nerozhoduje o naplňování sociálně demokratického programu, ten by měl prosazovat každý člen ČSSD. Hezký den Zdeněk Škromach