Mgr. Dana Váhalová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.03.2014 21:07:33 - Jendaba

Imigranti mohou byt prospesni mozna pro nadnarodni korporace

Vazena pani magistro, co vy vite o trhu prace? Na jedne strane ma ta vase partaj plna usta zvysovani minimalni mzdy a na druhou nam sem chcete tahat tyhle nestatniky, kteri nasi situaci jeste zhorsi. Oni mozna mohou byt prospesni Amazonu nebo v Nosovicich kde za par drobnych budou delat spinavou praci pro zlodejske nadnarodni korporace. Ale uz byste si konecne meli uvedomit, ze prekladanim baliku a montovanim jinde vyrobenych dilu se nase produktivita a tim i zivotni uroven nezvedne. Evropska unie je nas hrob, protoze oni nam nikdy nedovoli, abychom se dostali na jejich uroven, naopak nas zde jeste zaplavi nestastniky ze zemi ktere drive s americany rozbombarodvali a my se navic budeme muset o nes starat. To vam opravdu na nasem narode vubec nezalezi?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2014 10:05:31 - Mgr. Dana Váhalová
ČSSD velmi záleží na rozvoji českého státu a životní úrovni  občanů. To je i důvod naší podpory členství v EU. Od našeho vstupu do EU dosáhlo kladné saldo čisté pozice České republiky ve vztahu k rozpočtu EU 333,4 mld. Kč. Členství v EU je tedy pro ČR přínosné. Tato částka mohla být i vyšší, pokud by minulé pravicové vlády lépe čerpaly evropské fondy.Otázka migrantů je spíše otázkou míry porodnosti v Evropě. Pokud bude tak nízká, jako je v současné době, pro zajištění blahobytu v Evropě nebude mnoho jiných alternativ.