Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2014 9:01:35 - doby

Lidovci

Proč jste V KDU-ČSL? nemyslíte, že straně už dávno ujel vlak a vždy jen naskočí do již rozjetého? Je podle vás dobré, že i přes nejmenší počet hlasů je strana ve vládě? Máte můj obdiv za odpovědi na všechny dotazy, které nejsou zrovna příjemné. Máte mé sympatie, bohužel je nemá strana, za kterou kandidujete. Škoda, že třeba nefunguje ,,panašování" nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.03.2014 16:59:31 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, Doby,jsem v KDU-ČSL, protože jsem konzervativní člověk. V KDU-ČSL patřím k lidem, kteří chtějí dělat moderní politiku po vzoru ÖVP nebo CDU/CSU. A to se myslím mi daří. Hodně lidí na to pozitivně reaguje a já vidím i spoustu nových mladých lidí, kteří do KDU-ČSL přišli a chtějí dělat totéž. Máte pravdu, že KDU-ČSL se musí více otevřít a to je můj pohled. Nemusí už vládnout vždy a všude za každou cenu. To, že jste mi napsal svůj postřeh, beru pozitivně a příslib, že když budeme makat a budeme se měnit, mohou nás lidi jako Vy volit. Co myslíte?
Přeji krásný den!
Tomáš Zdechovský