JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.04.2014 14:47:51 - EvaDolejšová

Děkuji za ne-odpověd´

Dobrý den pane předsedo,poslanče.Je podivné sledovat jak politici ne-odpovídají na to nač jsou tázáni.Ptala jsem se Vás I pana presidenta / ještě se nevyjádřil-neodpověděl TAKÉ ASI NEODPOVÍ /a nevím koho ještě,zda je poslanec placený zaměstnanec občanů,voličů.Nechápu proč nejde odpovědět bud´ANO nebo NE. Nejde mi o princip voleb ten znám ani o podávání oznámení o trestné činnosti.Vypadá to,že otázka zda je poslanec,ministr,president placený občanem jeho zaměstnanec ,či nikoliv, je jako otázka,co bylo dřív VEJCE NEBO SLEPICE??? Politika je podobná církevní instituci.Zaměstnavatel je Bůh který patrně také nemá jako občan právní subjektivitu zaměstnavatele.Tomu se ale nedivím neplatí ze svých daní své zástupce boží na Zemi, my ano. Kde nejsou jasné pracovně právní vztahy panuje zneužívání moci,svévole.Beru za směrodatné,že moje otázka /a nejenom moje/ je NEZODPOVĚDITELNÁ. At´se Vám daří.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.04.2014 10:31:48 - JUDr. Vojtěch Filip
 Dobrý den, poslanci jsou zvoleni občany v řádných parlamentních volbách a pokud jde o mě, snažím se svoji práci dělat maximálně zodpovědně. Poslanci jsou placeni z daní fyzických a právnických osob. V mém případě rozhodně nepanuje zneužívání moci. A dovolil bych si podotknout, že nelze házet politiky do jednoho pytle. Vojtěch Filip