Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.04.2014 12:41:34 - MichaelaW

Exekuce pro nulový dluh

Dobrý den mám exekuci 20 ticiíc pro soudní výlohy za nulový dluh. Bránila jsem se soudně ( opakovanými žádostmi o přezkoumání rozsudku) protože pokud je na dluh 0,00 je z něj podle logiky věci patrno, že byl v době vynesení rozsudku již uhrazen, ale vždy mi to zamítli s velmi spletitým a nesrozumitelným vyjádřením podle mně dost plným nelogických závěrů...Jako třeba že pokud to tak již bylo rozsouzeno že není odvolání atd. Takže jsem podala žádost o zastavení exekuce pro nemajetnost, ale protože si myslím že celý případ je dost pochybný..ráda bych měla možnost porady s právníkem na kterého nemám jediná nejbližši bezplatná právní poradna je v Brně a momentálně nemáme na cestu...a navíc si vyhrazují na případy 15 minut...Nevěděl byste o nějaké jiné možnosti?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.04.2014 9:50:54 - Milan Štěch

Vážená paní,

bohužel Vám nemohu přímo pomoci, ale doporučuji, abyste se obrátila na někoho z mých kolegů senátorů nebo poslanců, kteří v parlamentu zastupují region, kde žijete. "Svého" senátora si můžete vyhledat na našich webových stránkách: http://www.senat.cz/senatori/index.php?lng=cz&ke_dni=9.4.2014&O=9&par_2=2

Věřím, že se pokusí dát Vám nějakou radu. Ale chápu, že je těžké v tomto případě radit. A pokud už proběhlo soudní řízení, není možné do něj zasahovat.

Přeji Vám vše dobré

Milan Štěch