Prof. JUDr. Helena Válková, CSc.

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.04.2014 15:02:25 - picka

Vážená paní ministrině.

Předem Vás chci pozdravit a zároveň popřát hodně pevné nervy ve Vašem úsilí.Jste jedna z mála těch, kteří mohou a chtějí něco dobrého vykonat pro naše občany.Doufám,že Vaše skutky povedou k nápravě nepravostí, po předchozích vládách a že se nezaleknete,těch redaktorů ,co se Vás snaží všelijak poškodit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.05.2014 20:23:05 - Prof. JUDr. Helena Válková, CSc.
 

Dobrý den, děkuji za Vaši povzbudivou zprávu. Nepatřím mezi ty politiky, kteří by svou činnost výlučně podřizovali dobrému mediálnímu obrazu. Opozice i média mají na svůj kritický pohled vůči vládnoucím politikům nesporné právo, je to jejich úloha nezbytná k zachování demokracie. Je pravdou, že některé útoky na mou osobu, ať už z poslaneckých lavic nebo z médií, nebyly podložené na pravdivých skutečnostech. Mohu Vám však zaručit, že to není nic, co by nějak limitovalo mou další činnost na ministerstvu, ve vládě nebo v parlamentu. Určitě se nezaleknu. 