Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.04.2014 13:08:43 - křišťálová koule

Ilegální migranti a Evropa

Dobrý den. Na Evropu se valí stále početnější vlna ilegálních afrických migrantů, kteří mají mít podle EU automaticky zajištěný kompletní sociální a zdravotní servis - a to zdarma a bez podmínek. Naproti tomu se původním obyvatelům sociální vymoženosti osekávají ze všech stran a nejrůzněji podmiňují, přestože tu žijí celé generace, pracují, a odvádějí daně.Co soudíte o myšlenkových pochodech těch, kteří takovou politiku prosazují? Necítíte tu těžkou nerovnost Evropanů, proti ilegálům? Jak dlouho očekáváte že to potrvá, než tato situace skončí velkým třeskem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.04.2014 14:15:36 - Mgr. Jana Volfová
 Máte naprostou pravdu a my takovou praxi rezolutně odmítáme.Dovolím si citovat za našeho letáku pro volby do Evropského parlamentu

Opravdu se chcete pětkrát denně klanět Alláhovi?

Opravdu chcete, aby Vaše dcera nebo vnučka povinně chodila zahalená? Chcete, aby ji ukamenovali, když dá svému chlapci na ulici pusu? Víte o tom, že Evropská komise může rozhodnout o počtu migrantů ze třetího světa, které bude Česká republika muset přijmout a postarat se o ně? My tuto plíživou islamizaci Evropy odmítáme. Chceme, aby Česká republika zůstala zemí univerzit a katedrál ne koránu a minaretů. Nenechme si ukrást svoji vlastní zemi a pojďte společně s námi bránit evropskou anticko-křesťanskou kulturu. 

Vítáme každého, kdo k nám jede pracovat, ale odmítáme ty, kteří chtějí jen parazitovat na našem sociálním systému. Ten musí sloužit jen pro naše občany, kteří se na jeho vytváření dlouhodobě podíleli.