Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.04.2014 10:47:01 - křišťálová koule

Proč místo v předvolebním boji, jste v předvolebním spánku?

Dobrý den. Do evropských voleb jdete s velmi závažnými tématy, přesto vaše volební aktivita připomíná aktivitu spící Růženky. Že se do médií pouští jen vyvolené není žádná novota, ale proč se ani na vašich stranických stránkách tématům nevěnujete s větším nasazením? Propč nepořádáte žádná přředvolební setkání a pokud ano, místa a časy nezveřejňujete na webu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2014 13:40:05 - Mgr. Jana Volfová
 Dobrý den, setkání s občany pořádáme. Na našem webu se objeví během dvou dnů. A také témata začínáme komunikovat, ale oproti jiným stranám, náš program je stálý a nepotřebujeme jej měnit, takže věřím, že naši voliči vědí, co v těchto volbách chceme. Nicméně máte pravdu, budeme se snažit více. Bohužel na všechno je třeba financí a těch máme opravdu velmi málo, protože nejsme stranou, která by čerpala státní dotace. Na veškerou svoji činnost se skládáme a děláme jí po svých normálních zaměstnáních. Nicméně nás to neomlouvá. Takže děkuji za podnět.