Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.04.2014 15:11:03 - LadaJo

Pane CHládku, nevymlouváte se jen na pana Zlatušku?

Pane Chládku, co jste udělal na ministerstvu a ve vládě, aby chudí studenti sociální stipendia dostali navýšená aspoň o inflaci? Pan Zlatuška je přece jen jeden nepřející člověk, když říkáte, že on to nepodpořil. Vy ale přece máte vliv a je V8s tam víc než jen nějaký nepřející pan Zlatuška? Tak proč už jste s tím nic za půl roku neudělali? Ta holka, co by to potřebovala, si s výmluvami na pana Zlatušku moc nepomůže. Může počítat aspoň s tím, že od září už tu valorizaci stipendia dostane? Vždyť když Vám nahoře o něco jde, tak si to v tom parlamentě uděláte hrozně rychle. Nebo Vám na chudých studentkách vůbec nezáleží?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.04.2014 10:09:22 - Marcel Chládek
Dobrý den, rozhodně se na pana Zlatušku nevymlouvám. Jak jsem zde napsal, příslušnou věc - byť se nejedná o můj návrh - podporuji. Zároveň ale říkám, že by prostředky - sociální stipendium mělo být hrazeno z rozpočtu ministerstva práce a sociálních věcí. Nejsem nicméně poslancem, tudíž ani členem školského výboru, a nemohu tedy v této věci rozhodovat. je to plně v rukou poslanců ve sněmovně.