Ing. Adam Rykala

  • SOCDEM
  • Ostrava-Jih
  • radní městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2014 14:35:09 - petr lexa

kam směřuje ČSSD?

Pane poslanče, jako váš volič mám na vás několik otázek a bud rád, když odpovíte. Co říkáte na rozhodnutí hejtmanů Novotného a Běhounka? Co říkáte na obvinění vašich kolegů z Ústeckého kraje a bude případně hlasovat pro vydání Kailové? A třetí otázka zní, co říkáte na návrh kolegy Dienstbiera na adopci dětí homosexuály?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.05.2014 8:58:18 - Ing. Adam Rykala
Vážený pane Lexo, 
děkuji Vám za Vaše dotazy, velmi si cením občanů, kteří se neváhají ptát na témata, která je pálí a zajímají. Rozhodnutí hejtmanů Novotného a Běhounka respektuji  Věřím však, že své obě důležité a náročné agendy stíhají a ani jednu nebudou odsouvat na druhou kolej  Jsem přesvědčen, že část financí, které získají formou platu z funkce poslance a hejtmana, věnují na dobročinné účely podobně jako to v minulosti dělala řada jejich kolegů.
K vydání paní poslankyně Kailové nemám zcela vyhraněný názor. Kauza kolem zakázky k vítání občánků, kde byla údajně jedna firma, která zakázku získala, velmi zvýhodněna, se nechci vyjadřovat s konečnou platností. Zatím mám informace pouze z médií, nicméně tak či tak bych v případě křivého obvinění paní poslankyně byl rád, aby její jméno bylo očištěno. V případě prokázání porušení zákonů České republiky pak razím heslo "padni komu padni".
K návrhu pana ministra Dienstbiera k adopci dětí homosexuálními partnery dlouhodobě zaujímám negativní stanovisko v případě, že ani jeden z páru není biologickým rodičem. V případě, že tomu takto je a dítě postrádá jen jednoho rodiče a toho druhého má, se s adopcí druhým partnerem až tak nebráním. Myslím si však, že nás v této otázce ještě čeká dalekosáhlá diskuse, do které se osobně rád zapojím.
Ještě jednou Vám děkuji za dotazy a zdravím, Adam Rykala   www.rykala.cz